Ashley Jonker

Creatief, Zorgzaam, Humor, Dromer, Sociaal
T: 020-5738300 | E: welkom@projob.nl |

Recruitment & Office Assistant

Ashley Jonker is Recruitment Assistant bij Projob en is daarmee het eerste gezicht dat je ziet als je bij Projob naar binnenloopt. Mensen die haar kennen noemen haar attent en zorgzaam maar ook goed in plannen en organiseren. Voor de eerste opvang ben je bij haar dus in goede handen.

Ashley werkt graag voor en met mensen. De keuze die ze eerder maakte voor een studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening paste daar goed bij. De ervaring die ze tijdens haar stage opdeed met verschillende doelgroepen, zoals mensen met dementie of een psychiatrische stoornis, leerde haar veel over de kwetsbaarheid van deze mensen en inspireerde haar destijds om de zorg in te gaan.

Ashley is een doorzetter: “Het feit dat ik door heel hard te werken mijn VWO diploma heb behaald, is wel iets waar ik trots op ben. Het ging me zeker niet gemakkelijk af, maar tegen alle verwachtingen in ben ik met alleen maar voldoendes geslaagd”.

Haar neiging om dingen van mensen over te nemen omdat ze toch wel een beetje een control freak is, komt juist goed van pas in de rol van ondersteuner in het team.

Luisteren naar goede muziek, schrijven (een geheim talent zijn haar Sinterklaasgedichten) of lekker kneuterig foto’s inplakken, zijn bezigheden waardoor ze de tijd vergeet.

Last but not least: een belangrijk onderdeel van een team is iemand die humor brengt, de rol van grapjas past Ashley heel goed.