Stephan Dumas

Enthousiast, Flexibel, Resultaatgericht, Klantvriendelijk, Betrokken
T: +31205738300 | E: welkom@projob.nl |

Recruitment Consultant

Stephan Dumas is Recruitment Consultant en HR professional bij Projob. Maar wat drijft hem als persoon en maakt hem enthousiast?

Als Stephan Dumas over voetbal begint te vertellen dan weet je meteen wie je voor je hebt: een voetbalgek door en door. Niet alleen supporter maar zelf ook een fanatieke speler.

Het kampioenschap dat ik 3 jaar geleden met ons voetbalteam heb behaald was een prijs die ik en mijn teamgenoten nooit meer zullen vergeten! Het proces naar het kampioenschap toe en het uiteindelijk vieren daarvan was een onvergetelijk feest! Hoe gedreven ik ben? Ik kan naar een wedstrijd kijken en mezelf dan ineens horen roepen dat ik het beter zou doen. Terwijl ik echt wel weet dat het moeilijker is dan je denkt!

Onlangs is Stephan geïnspireerd geraakt door een opleiding Talentmanagement, een richting die hij graag verder wil uitbouwen. Zijn werk, maar ook een gezellige avond met familie en vrienden en het bezoeken van festivals, daar kan hij volledig in opgaan.

Deze mix van wat hem boeit en enthousiast maakt, klopt bij de rol die hij graag in het team inneemt: kennisdeler en grapjas. En, ook met hoe anderen hem zien: loyaal, behulpzaam, verbinder, flexibel, betrokken.