Marieke Verhagen

Empathisch, Open, Intuitief, Warm, Kundig
T: +31205738363 | E: coaching@projob.nl |

Senior Loopbaancoach & Trainer

Marieke Verhagen is Senior Loopbaancoach en trainer bij Projob en benoemt haar rol ook wel als initiatiefnemer, avonturier en aanjager. Anderen zeggen daarbij over haar: iemand met een sterke intuïtie, die aanvoelt wat er leeft bij de ander en wat de ander nodig heeft. Iemand die precies kan benoemen waar een ander al zo lang naar op zoek is. 

In haar vakgebied heeft Marieke twee specialisaties gekozen die haar erg inspireren. Die van systemisch opsteller en die van mediator met de Verbindende Communicatie als werkmethode. De opleiding van systemisch opsteller heeft haar geleerd totaal anders te kijken naar mensen en hun vraagstukken. De inspiratie om ook een opleiding tot mediator te gaan volgen lag voor haar in het feit dat we allemaal zo snel oordelen en vanuit deze houding zo vaak de verbinding verliezen met waar het nu echt over gaat.

Geheel in haar werk opgaan kan Marieke ook als het gaat om ontwikkeling van een teambegeleidingsprogramma of training en daarbij de ondersteunende materialen maken, zoals handouts en powerpoints.

Maar Marieke is ook een sportvrouw: “Ik heb ooit 3 keer de Mont Ventoux beklommen. Ik heb er geen prijs voor gekregen, maar de D974 is de weg die me wel een hele wijze les heeft geleerd. Ik gebruik mijn inzichten die ik onderweg heb gekregen nog vaak als metafoor bij team coaching: je hoeft het niet alleen te doen, durf los te laten of bij te stellen en geniet van wat er al is.” 

Marieke kan zich uren verliezen in muziek zoeken en luisteren via Spotify! Ze heeft dan ook veel afspeellijsten.